Laat Je inspireren door mijn

Recepten

Op zoek naar een smaakvol gerecht? Gelukkig, want mijn hart klopt sneller voor vers, gezond en gevarieerd eten. Zo kun je met mijn recepten en wijntips de allerlekkerste gerechten bereiden. Eet smakelijk!

Geroosterde Parmezaanse sperzieboontjes met wild zwijnhaas medaillons

Geroosterde Parmezaanse sperzieboontjes met wild zwijnhaas medaillons

Sperziebonen kun je op zo ontzettend veel manieren klaar maken! Iedereen kent de gekookte variant wel, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Mijn moeder maakte altijd Italiaanse sperzieboontjes...
Frittata met witte asperges, beukenzwam, courgette en serranoham

Frittata met witte asperges, beukenzwam, courgette en serranoham

Iedereen kent de klassieke bereiding van de asperges inmiddels wel. Hoe leuk is het om daar dan eens even een andere draai aan te geven? We hebben geluk, want het asperges seizoen is weer volledig ...
Aziatische plaattaart met kip, champignons, paksoi en paprika

Aziatische plaattaart met kip, champignons, paksoi en paprika

Een plaattaart is altijd lekker om te eten. Snel, makkelijk en een feestje op je bord. Deze week eens een totale andere plaattaart dan je gewend bent. Het wordt namelijk een Aziatische plaattaart. ...
Groene groentesoep met zomer postelein

Groene groentesoep met zomer postelein

Tot dit gerecht kende ik de zomerpostelein niet en dat vond ik best jammer. Ik heb behoorlijk wat inspiratie opgedaan om erachter te komen wat je er allemaal mee kan. Nu ik er eenmaal mee heb gekoo...
Thaise viscurry met groene asperges, venkel en paprika

Thaise viscurry met groene asperges, venkel en paprika

Door de geuren die vrij komen bij het maken van dit Thaise gerecht, waan je jezelf bijna op Thailand midden in de drukke straatjes met heerlijk eten. Dit is een smaakvol, umami gerecht wat ook nog ...
Zomerse rucola stamppot met gegrilde feta, olijven en trostomaten

Zomerse rucola stamppot met gegrilde feta, olijven en trostomaten

Een zomerse stamppot? Ja hoor, dat is heel normaal. Je moet hem alleen wel wat lichter maken dan normaal. Daarom deze week een rucola stamppot met een Mediterrane tint eraan. Hierbij valt te denken...
Pulled chicken wrap met american coleslaw

Pulled chicken wrap met american coleslaw

Yeah! Soms heb je een recept waar je vanaf moment één trots op bent. Deze pulled chicken wrap met American coleslaw is een feestje om te eten. De rode spitskool in combinatie met wortel, groene spi...
Linzenschotel met zoete aardappel

Linzenschotel met zoete aardappel

Deze week gaan we na veel gerechten met vlees een heerlijk vegetarisch gerecht maken. Daarbij staat ook nog eens de veelzijdige zoete aardappel in de hoofdrol. Dit keer wordt hij gebruikt in een he...
Zomerse burger met gegrilde kweepeer

Zomerse burger met gegrilde kweepeer

Een ‘vergeten’ fruitsoort, zo mag je de kweepeer wel noemen. In Nederland wordt het ook wel kwee of kweeappel genoemd. Rauw is een kweepeer veel te hard en te zuur om te eten, maar verwerkt tot com...

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg toegang tot exclusieve acties, recept inspiratie en informatie over de top wijn en wijnhuizen!