Laat Je inspireren door mijn

Recepten

Op zoek naar een smaakvol gerecht? Gelukkig, want mijn hart klopt sneller voor vers, gezond en gevarieerd eten. Zo kun je met mijn recepten en wijntips de allerlekkerste gerechten bereiden. Eet smakelijk!

Beefpie met riblap, zoete aardappel en wortel

Beefpie met riblap, zoete aardappel en wortel

Heb je de stoofpeer carpaccio al gezien? Ideaal als een voorgerecht tijdens jouw kerstdiner. Dan kan een hoofdgerecht niet ontbreken! Dit keer een heerlijke beefpie met een frisse salade. Heerlijk ...
Boeuf Bourguignon met krokante aardappelen

Boeuf Bourguignon met krokante aardappelen

Na twee weken vakantie in Frankrijk moest ik deze klassieker wel op tafel zetten. Alhoewel de koude temperaturen zich nog een beetje laten wachten, is de herfst alweer bijna begonnen. Dus de tijd v...
Gegrilde groente salade met buffelmozzarella en rib-eye

Gegrilde groente salade met buffelmozzarella en rib-eye

Met de eerste warme zonnestralen van deze lente wordt het bereiden van dit gerecht op je barbecue al gauw extra genieten! Bij barbecueën denken mensen al gauw aan veel verschillende stukken vlees,...
Eendenborst met knolselderij, zoete aardappelpuree

Gegrilde eendenborst met knolselderij en zoete aardappel puree

Eendenborst, misschien wel één van mijn favoriete stukjes vlees. Het vlees zelf is mager, echter het laagje vet en huid geeft het eendenvlees een fantastische, toch delicate smaak. Een ware belevin...
stoofpeercarpaccio

Stoofpeercarpaccio met geroosterde amandel, mascarpone-gorgonzola-roomkaas en rucola

Tijdens de feestdagen was dit gerecht een waanzinnig feest op tafel. Ik kan het daarom ook niet laten om deze met jullie te delen. Een moderne kijk op een klassiek gerecht. Zeker geschikt als voorg...
Gnocchi met boerenkool, chorizo en Boursin-roomsaus

Gnocchi met boerenkool, chorizo en Boursin-roomsaus

Wil je eens wat anders doen dan de klassieke boerenkool stamppot? Probeer dan absoluut dit gerecht met Gnocchi eens. Gnocchi di patate zijn een soort ovale balletjes, gemaakt van aardappel en tarwe...
Korean Fried Chicken

Korean Fried Chicken

Wat een smaakexplosie is dit zeg! Oke, eerlijk gezegd moet je wel van pittig houden, want dat is dit gerecht zeker. Maar het is ook afhankelijk hoeveel gochujan pasta je gaat gebruiken. Deze kenmer...
Licht pikante paprika hummus met Midden-Oosterse kip, tzatziki en pitabroodje

Licht pikante paprika hummus met Midden-Oosterse kip, tzatziki en pitabroodje

Als je dit op tafel zet, gaan je tafelgasten geheid juichen van enthousiasme. Het is namelijk een kleurrijk en ook nog eens een smaakvol gerecht. Een groot voordeel is het feit dat het gerecht goed...
Mosterdsoep met groene asperges plaattaart met warm gerookte zalm

Mosterdsoep met groene asperges plaattaart met warm gerookte zalm

Mijn guilty pleasure op zondag is altijd een heerlijke kop soep met iets lekker hartigs erbij. Vroeger thuis aten we dit elke zondag en elke keer als ik dit maak denk ik dan soms aan die momenten t...

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg toegang tot exclusieve acties, recept inspiratie en informatie over de top wijn en wijnhuizen!